Heleen Aarts (Amvest) over bouwen waar het kan

Zakendoen27 jan 20231 uur 59 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Elk jaar 100.000 nieuwbouwwoningen bouwen, dát gaat de komende jaren waarschijnlijk niet lukken, blijkt uit onderzoek van Economisch Instituut voor de Bouw samen met ABN Amro. Hoe kunnen we er toch voor zorgen dat er door gebouwd kan worden, en waar moeten die huizen dan komen te staan? Heleen Aarts, algemeen directeur van Amvest is te gast in BNR Zakendoen.

Macro met Mujagić

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić.

Ondernemerspanel

Fietsfabrikant VanMoof heeft te maken met grote verliezen en heeft bij zijn aandeelhouders moeten aankloppen voor extra geld EN: Crown Van Gelder is failliet verklaard. Waar lagen de problemen bij de 126 jaar oude papierfabrikant? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het ondernemerspanel met:

- Elske Doets, eigenaar en directeur van Doets Reizen

- Remy Gieling, oprichter van AI.nl

Pitches

Vandaag is het weer tijd voor pitches. Dat doen we deze keer met Maarten Vergeer van Hout in stijl en Glen Kalfsvel van Grippo BV. De beoordelaar is deze week Thomas Hannes, investment manager bij LUMO labs. 

Zakenpartner

Ze zakte af van het VWO naar VMBO-kader, behaalde uiteindelijke haar HAVO diploma. Ze studeerde Business Administration and Management aan de HvA, waarna ze een bachelor toegepaste psychologie volgde aan de UvA. Haar eerste baan in de recruitment vond ze verschrikkelijk en ze eindigde dan ook in een totaal andere hoek namelijk in de fashion. De zakenpartner van deze week is Lotte Vink, medeoprichter van Labfresh. 

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify


Mede mogelijk gemaakt door