Esther van Garderen (Fietsersbond) over investeringen in de fietsinfrastructuur

Zakendoen31 jan 20231 uur 33 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De overheid investeert de komende jaren ruim 1 miljard euro in onze eigen fietsinfrastructuur. Is dat genoeg om Nederland écht verkeersveilig te maken? Te gast is Esther van Garderen, directeur van de Fietsersbond.

Macro met Mujagić

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić.

Beleggerspanel

Philips gaat reorganiseren en schrapt wereldwijd 6000 banen, maar kan je met ontslagen de winstgevendheid vergroten? En: De rijkste man van Azië wordt beticht van grootschalige fraude. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het beleggerspanel met:

- Reinder Wietsma, Head of Investments bij IBS Capital.

- Martijn Rozemuller, Head of Europe bij VanEck.

Luister | Beleggerspanel

Inzichtgesprek

Op de kunstacademie, wilde Max Dijkstra geen stoelen ontwerpen, maar iets wat zou blijven. Zo kwam hij op het idee van kunstmatige riffen, die beschadigde ecosystemen onderwater kunnen herstellen en de biodiversiteit een nieuw leven inblaast. Te gast is Max Dijkstra, oprichter van ReefSystems.

Zakenpartner

Ze ging naar de Hotelschool in Den Haag en werkte daarna bij Red Bull, C1000 en HEMA, maar ze kwam erachter dat ze beter voor haar zelf kon beginnen. Nu heeft zij een eigen bedrijf, genaamd: BYE, waar ze samen met mede-oprichter Tanja Soeter urnen verkoopt. De Zakenpartner van deze week is Desiree Vernie, oprichter van BYE.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door