Ard van de Kreeke (Growy) over laag energiegebruik in verticale landbouw

Zakendoen7 feb 20231 uur 50 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Terwijl verschillende verticale boerderijen met financiële problemen kampen, heeft Growy recent zijn Duitse branchegenoot overgenomen. Waarom durven investeerders de sprong met Growy wél te wagen? Ard van de Kreeke, topman van verticale boerderij Growy, is te gast in BNR Zakendoen.

Macro met Mujagić

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić.

Beleggerspanel

Het Beleggerspanel blikt vooruit op de kwartaalcijfers van Adyen, Uber en Activision Blizzard. EN: Musk komt er na een gewaagde tweet weer ongeschonden vanaf, maar hoe zit dit met zijn kleine beleggers? Dat en meer bespreken we om 13.00 met: Corné van Zijl (analist en strateeg, Actiam) en Karel Mercx (beleggingsspecialist, Beleggers Belangen).

Inzichtgesprek

Nederland wil in 2050 volledig circulair opereren, maar dat doel ligt nog ver uit zicht. Daarom wil een groep duurzame ondernemers de noodzaak van circulariteit nog maar eens onder de aandacht brengen, met een pop-up expositie die deze week te bezoeken is op de Zuidas in Amsterdam.

Te gast is Ellyne Bierman, mede-oprichter van de Club van Circulaire Ondernemers en oprichter van de kunstbloemen abonnementsservice Reflower.

Zakenpartner

Binnen 4 jaar haalde zij haar Bachelor en Master in Medische Biologie aan de UvA. Tot slot deed zij ook nog een PhD in immunologie en transplantatie aan de Universiteit Leiden, maar besloot toch te eindigen in het zakenleven. De zakenpartner deze week is Daniëlle Zandbergen, medisch directeur van GlaxoSmithKline, GSK.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door