Tim Toonen (NEBAFA) over de grondstof- en energieprijzen voor bakkers

Zakendoen9 feb 20231 uur 52 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Ligt er straks nog wel brood op de plank ligt nu de grondstof- en energieprijzen voor bakkers flink zijn gestegen. Tim Toonen, voorzitter van NEBAFA, de Vereniging van Nederlandse Fabrikanten van Bakkerijgrondstoffen, is te gast in BNR Zakendoen.

Macro met Mujagić

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić.

Boardroompanel

Booking.com ligt in Italië onder vuur wegens mogelijke belasting ontduiking. En: hoe is het voor je bedrijf wanneer de ACM langs komt? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het boardroompanel met: Anton Wiggers, bedrijvendokter en partner bij Themis Company en Stefan Peij, directeur en oprichter van de Governance University.

Luister l Boardroompanel

Inzichtgesprek

Securtiytrainingen, diploma's en certificaten: in het bedrijfsleven zijn ze heilig, maar hoe effectief is deze manier van kennis opdoen? En wat blijft na een paar maanden hangen van die informatie?

Te gast is Marco van Sterkenburg, directeur en mede-oprichter van Drillster.

Zakenpartner

Binnen 4 jaar haalde zij haar Bachelor en Master in Medische Biologie aan de UvA. Dit topte zij af met een PhD in immunologie en transplantatie aan de Universiteit Leiden om vervolgens te eindigen in het zakenleven. De zakenpartner deze week is Daniëlle Zandbergen, medisch directeur van GlaxoSmithKline, GSK.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door