Erwin van Luit (Roularta Media Nederland) over de toekomst van de tijdschriftensector

Zakendoen10 feb 20231 uur 51 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De oplages in de tijdschriftenmarkt lopen al jaren terug, zo hebben sommige uitgevers zelfs al grote titels uit de markt gehaald. Daarnaast hebben uitgevers ook last van de hoge papierprijzen. Zit er nog leven in de bladensector?

Erwin van Luit, algemeen directeur van Roularta Media Nederland is te gast in BNR Zakendoen.

Macro met Boot

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić.

Ondernemerspanel

Adviesbureau Boer en Croon staat te koop. En minister Karien van Gennip scherpt de regels voor het STAP budget aan, maar is het genoeg? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het ondernemerspanel met:

-Marlies Mohr, ondernemer en communicatie-expert in de retail,

-Hans Mulder, Directeur van Viagroep.

Zakenpartner

Binnen 4 jaar haalde zij haar Bachelor en Master in Medische Biologie aan de UvA. Dit topte zij af met een PhD in immunologie en transplantatie aan de Universiteit Leiden om vervolgens te eindigen in het zakenleven. De zakenpartner deze week is Daniëlle Zandbergen, medisch directeur van GlaxoSmithKline, GSK.

Pitches
Vandaag is het weer tijd voor pitches. Dat doen we deze keer met Luuk Verhoeven van Stippl en Marjolein van Tilburg van ChatLicense. De beoordelaar is deze week Maasbert Schouten van MaasInvest.

Zakendoen met de Jurist

Zakendoen kan vaak niet zonder enige juridische kennis. Daarom behandel ik in deze rubriek elke week een actueel dossier met een jurist uit het werkveld. Vandaag ga ik het hebben over het versimpelen van arbeidscontracten. Te gast is Bas Martens, advocaat-partner bij Lexence in Amsterdam

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door