Monique Ansink (Jumbo Spanbandfabrikant) over de verstoorde toeleveringsketen

Zakendoen14 mrt 20231 uur 46 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Spanbanden, snelbinders en sleepkabels, ze worden allemaal gemaakt in Vietnam. Maar hoe gaat het nu met de toeleverketen na de coronapandemie? Monique Ansink, topvrouw van bevestigingsmiddelenproducent Jumbo Spanbandfabrikant is te gast in BNR Zakendoen.

Macro met Mujagić 

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić. 

Beleggerspanel 

Het grootste fiasco in de Amerikaanse bankensector sinds 2008 is een feit. Welke gevolgen heeft het faillissement van de Silicon Valleybank voor de aandelenmarkt? En: De Zwitserse fusiepartner van DSM ligt onder vuur voor vermeende kartelvorming. Brengt dit de fusie in gevaar? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het Beleggerspanel met:  

- Reinder Wietsma, Head of Investments bij IBS Capital  

- Martijn Rozemuller, Head of Europe bij VanEck 

Luister l Beleggerspanel 

Inzichtgesprek  

Met de Provinciale Statenverkiezingen in zicht bespreekt BNR Zakendoen de belangrijkste provinciale thema's voor ondernemers. Vandaag te gast is Eric van Schagen, voorzitter van VNO-NCW Brabant Zeeland.  

Zakenpartner 

Ze studeerde Communicatie aan de Hoge School Utrecht. Daarna bekleedde ze tal van functies op de marketingafdelingen van onder andere Wehkamp, T-Mobile, Hema en V&D. Tot voor kort was zij commercieel directeur bij de food- en tech startup Local Heroes en sinds vorige maand staat zij aan het roer van netwerkbureau Spargle! De zakenpartner van de week is Kim Kleine Staarman. 

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door