Michael Huis (AGC Nederland) over innovatie in de glashindustrie

Zakendoen25 mei 20231 uur 53 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Ook de handel in glas heeft flink last van de hogere energieprijzen en gestegen kosten. Maar tegelijkertijd kijkt AGC aan tegen een wereld die verduurzaamt, en dus steeds meer isolerend glas nodig heeft. Wat betekent de verduurzaming van miljoenen woningen voor de glashandel? Michael Huis, algemeen directeur van AGC Nederland, is te gast in BNR Zakendoen. 

Macro met Mujagic 

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić. 

Boardroompanel 

Weet de topman van Shell het hoofd koel te houden nu de laatste vergadering weer werd verstoord door activisten? En: gaat het kabinet vervuilende chemiebedrijven harder aanpakken? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het Boardroompanel met:  

-Inge Brakman, Commissaris bij DSM en partner bij de bestuurskamer. 

-Annemieke Roobeek, hoogleraar strategie en transformatiemanagement aan Nyenrode business universiteit 

Luister l Boardroompanel

Inzichtgesprek 

YAYS-group maakt met zijn serviced appartments een terugkeer naar Spanje. Het bedrijf wil hier mee de Europese markt vergroten en hoopt binnen 3 jaar het aantal appartementen te verdubbelen. 

Te gast is Joris Tensen hoofd-ontwikkeling bij YAYS. 

Zakenpartner 

Ze studeerde Psychologie aan de Universiteit Leiden met een verdieping in de Arbeidsgezondheidspsychologie. Tijdens haar studie loopt ze stage in de HR bij Great Place To Work. Ze vindt dat ze haar ei hier kwijt kan en besluit om na haar stage te blijven hangen. Waarna ze werkt als consultant en nu uiteindelijk klant succes manager is. 

De zakenpartner deze week is Eva Brandel Klant Succes manager bij Great Place To Work. 

Contact & Abonneren 

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.

 


Mede mogelijk gemaakt door