Stephanie Hottenhuis (KPMG) over het tekort aan accountants

Zakendoen1 jun 20231 uur 49 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De accountantsector heeft al tijden last van een minimaal aanwas van nieuwe accountants. Wie wil er nog accountant worden? En hoe kijkt KPMG naar de combinatie van advies- en accountantswerk? Stephanie Hottenhuis, algemeen directeur KPMG Nederland is te gast in BNR Zakendoen. 

Macro met Boot  

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić.  

Boardroompanel  

Chipmachinebouwer ASML gaat zich mengen in de Veldhovense woningmarkt. En: Banken krijgen van de toezichthouder meer vrijheid bij witwascontroles. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het Boardroompanel met:

-Mijntje Luckerath-Rovers, hoogleraar Corporate Governance aan Tilburg University en commissaris bij onder meer Achmea

-Hugo Reumkens, Partner en advocaat bij van Doorne, voorzitter raad van toezicht van de Tilburg University. 

Luister l Boardroompanel 

Inzicht

Na een verbouwing van 2,5 jaar heeft luxe herenmodezaak Ogér de deuren van het originele pand in de PC Hoofdstraat weer geopend. Met deze (her)opening van het pand zijn de eerste stappen gezet naar de nieuwe huistijl van de herenmodezaak in het luxe segment.  

Te gast is Sander Lusink, Brand director en mede-eigenaar van Ogér 

Zakenpartner 

Ze studeerde facility management, en begon daarna te freelancen als producer. Met een overvol orderboek besloot ze om haar eigen bedrijf op te richten, en werkt nu met grote modemerken als Marc Jacobs, Tommy Hilfiger en Vogue. De zakenpartner deze week is Sanne Zwaan, oprichter van Spark Productions. 

Contact & Abonneren  

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail  en Twitter

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast  en Spotify


Mede mogelijk gemaakt door