Meiltje de Groot (Groningen Airport Eelde) over de groei van het kleinste burgervliegveld van Nederland

Zakendoen2 jun 20231 uur 57 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Luchthaven Groningen Airport Eelde is het kleinste burgervliegveld van Nederland. Als het vliegveld wil gaan groeien, heeft het de hulp van de provincies Drenthe en Groningen nodig. Heeft de luchthaven met de verkiezingswinst van BBB eindelijk de wind in de zeilen? Meiltje de Goot, algemeen directeur van Groningen Airport Eelde is te gast in BNR Zakendoen. 

Macro met Boot  

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić.  

Ondernemerspanel

Hoge energierekeningen, aanhoudende inflatie en de naweeën van corona zorgen voor steeds meer schuldregelingaanvragen bij ondernemers. En: LiteBit kondigt aan haar activiteiten af te bouwen en gaat stoppen met het crypto-beleggersplatform. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het ondernemerspanel met Désirée van Boxtel, medeoprichter van Karmijn Kapitaal en Leen Zevenberg, oprichter B-Lab Europe en partner van Been Management Consulting. 

Luister l Ondernemerspanel

Pitches

Elke vrijdag is het weer tijd voor jonge ondernemingen om zichzelf op de kaart te zetten. Dat doen zij via een pitch en het doorstaan van een vragenvuur. Vandaag is het de beurt aan Erman Hekalo, medeoprichter van Zakkie en Xander Coopman, oprichter van SaniTest. 

Zakenpartner 

Ze studeerde facility management, en begon daarna te freelancen als producer. Met een overvol orderboek besloot ze om haar eigen bedrijf op te richten, en werkt nu met grote modemerken als Marc Jacobs, Tommy Hilfiger en Vogue. De zakenpartner deze week is Sanne Zwaan, oprichter van Spark Productions. 

Contact & Abonneren  

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail  en Twitter

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast  en Spotify


Mede mogelijk gemaakt door