Camille van der Harten (GeoBusinesNL) over het belang van de relatief onbekende geo-informatiesector

Zakendoen28 aug 20232 uren 2 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De geo-informatiesector is in Nederland relatief klein. Maar toch is de sector van essentieel belang voor bijvoorbeeld de bouw en de energietransitie. Want waar kun je beter niet een huis bouwen en wat is de perfecte plek voor een windmolen? Te gast is Camille van der Harten, directeur van branchevereniging GeoBusiness Nederland 

Macro met Boot 

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić. 

Economenpanel 

Hoe zal het aankomende Jackson Hole Symposium de economische wereld beïnvloeden? En: Rabobank luidt de alarmbel over dalende schuldquotes. Hoe kunnen ogenschijnlijk gunstige cijfers de financiële stabiliteit bedriegen? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het economenpanel met:  

- Lukas Daalder, Chief investment Strategist bij BlackRock 

- Roelof Salomons, Hoogleraar beleggingstheorie en vermogensbeheer aan de Rijksuniversiteit Groningen en adviseur bij verschillende financiële instellingen. 

Luister l Economenpanel 

Inzichtgesprek  

Zijn mannen bereid veel geld neer te leggen voor hun persoonlijke verzorging? Of blijft het bezig zijn met je uiterlijk toch een ding voor de ijdeltuit? The Alpha Men biedt parfums, cremepjes, olieën uit het hogere niché segment aan. 

Te gast is Cedric van Dijken van The Alpha Men 

Zakenpartner 

Ze studeerde algemene taalwetenschappen met een specialisatie in Nederlandse gebarentaal aan de Universiteit van Amsterdam. Na zeven jaar als onderzoeker bij de Stichting Het Dove en Slechthorende Kind, betrad ze de communicatiewereld en vond ze haar weg naar The Refugee Company. Hoewel ze er kort stopte, keerde ze snel terug als operationeel directeur. 

De zakenpartner van deze week is Debora Timmerman, operationeel directeur van The Refugee Company 

Contact & Abonneren 

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door