#2 De grote tarievenshow. Verdien je wel genoeg?

ZZP Café29 sep 202030 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Gasten

De gasten in deze aflevering zijn Mirjam Knoll en Ronald van Driel. Nina van den Dungen is de host en Hugo-Jan Ruts de vaste co-host, hij is hoofdredacteur van ZIPconomy, het nieuwsplatform voor zzp’ers en opdrachtgevers.

Mirjam

Mirjam Knoll is zzp’er in de zorg. Ze werkt zowel ‘aan het bed’ als verpleegkundige, als op leidinggevend niveau. En ja, daar horen vanzelfsprekend verschillende tarieven bij, maar op het scherpst van de snede onderhandelen in de zorgsector is toch wel echt 'een dingetje'.

Ronald

Ronald van Driel beschouwd zichzelf als de allereerste zzp’er in de recruitmentsector. Hij is al ruim 20 jaar interim-recruiter en werkt met name voor het grotere MKB, corporate bedrijven en de overheid. Ronald heeft zijn uurprijs in 20 jaar slechts amper verhoogd. Sterker nog: hij is nu zelfs aan het zakken! Waarom hoor je in deze aflevering.

Nina en Hugo-Jan

Nina en Hugo-Jan
Nina en Hugo-Jan (Foto: Jos Hummelen)

Nina van den Dungen is in 2010, direct na haar afstuderen aan de School voor Journalistiek in Utrecht begonnen als zzp'er en wil nooit meer anders. Als radiopresentator, -nieuwslezer, redacteur en programmamaker heeft ze de afwisseling die ze zoekt. Hugo-Jan Ruts is oprichter en hoofdredacteur van ZIPconomy, hèt nieuwsplatform voor zzp'ers en hun opdrachtgevers.

Abonneren

Wil je meer afleveringen luisteren? Dat kan op bnr.nl/zzpcafe, in de BNR-app, Apple Podcast of op Spotify. En abonneer je meteen!


Mede mogelijk gemaakt door