#3 De break-up met je opdrachtgever

ZZP Café29 sep 202035 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Gasten

In deze aflevering zijn te gast: Marijke Roskam en Frans Reichardt. Host is Nina van den Dungen en naast haar is co-host Hugo-Jan Ruts er elke aflevering bij.

Marijke

Marijke Roskam is dagvoorzitter, presentator, communicatiespecialist en trainer. Toen Covid-19 de economie van Nederland compleet lamlegde besloot Marijke direct om van de nood een deugd te maken. Ze haalde nachtenlang door om zichzelf nieuwe vaardigheden aan te leren en nieuwe verdienmodellen uit te denken. Haar plotseling lege agenda stroomde binnen de kortste keren vol.

Frans

Frans Reichardt is spreker en coach. Hij heeft zichzelf omgedoopt tot ‘klantenluisteraar’ en weet exact hoe je zorgt voor tevreden klanten én hoe je omgaat met minder tevreden klanten.

Nina en Hugo-Jan

Hugo-Jan en Nina
Hugo-Jan en Nina (Foto: Jos Hummelen)

Nina van den Dungen is in 2010, direct na haar afstuderen aan de School voor Journalistiek in Utrecht begonnen als zzp'er en wil nooit meer anders. Als radiopresentator, -nieuwslezer, redacteur en programmamaker heeft ze de afwisseling die ze zoekt. Hugo-Jan Ruts is oprichter en hoofdredacteur van ZIPconomy, hèt nieuwsplatform voor zzp'ers en hun opdrachtgevers.

Abonneren

Wil je meer afleveringen luisteren? Dat kan op bnr.nl/zzpcafe, in de BNR-app, Apple Podcast of op Spotify. En abonneer je meteen!


Mede mogelijk gemaakt door