#4 De zoektocht naar je volgende klus

ZZP Café7 okt 202030 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Gasten

In deze aflevering zijn Sanne Verra en Meike Klaassens te gast. Nina van den Dungen is de host en Hugo-Jan Ruts haar co-host.

Sanne

Sanne Verra is eventmanager en runt daarnaast een webshop met haar eigen sieradenlijn. Ze haalt opdrachten binnen met het voeren van acquisitie maar ook via bemiddelingsplatforms. Soms is het even een paar maanden stil, maar dat is voor Sanne juist het ultieme gevoel van vrijheid, omdat ze dan tijd heeft voor haar creatieve hobby's.

Meike

Meike Klaassens is tekstschrijver en heeft samen met een andere zelfstandige De Schrijfstudio opgericht. Ze maken teksten voor grote corporates zoals Ohra en Philips, maar ook voor de bakker op de hoek die een fraaie eigen website wil. Meike heeft een hekel aan 'leuren met zichzelf', maar soms moet het toch echt.

Nina en Hugo-Jan

Nina van den Dungen
Nina van den Dungen (Foto: Jos Hummelen)

Host van deze podcast is Nina van den Dungen, zij is journalist en radiopresentator en sinds 2010 zzp'er. Co-host is Hugo-Jan Ruts, hij is hoofdredacteur van ZIPconomy, het nieuwsplatform voor zzp’ers en opdrachtgevers. De podcast wordt opgenomen tussen de werkende zzp'ers in Bar-Brasserie Danel in Utrecht.

Abonneren

Wil je meer afleveringen luisteren? Dat kan op bnr.nl/zzpcafe, in de BNR-app, Apple Podcast of op Spotify. En abonneer je meteen!


Mede mogelijk gemaakt door