#5 Jezelf bijspijkeren, moet dat nou echt?

ZZP Café14 okt 202029 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Gasten

Te gast in deze aflevering zijn Fedde Germans en Ilse Schrijver. Nina van den Dungen presenteert de podcast en Hugo-Jan Ruts is vaste side-kick.

Fedde Germans

Fedde is consultant, trainer en coach op het persoonlijke ontwikkelingsvlak. Zo traint hij zzp’ers en topsporters om doelen te stellen en die te bereiken. Hij geeft geregeld geld uit aan trainingen en cursussen. Zo was zijn laatste training best een bijzondere: Namelijk 'mannentraining'.

Ilse Schrijver

Ilse is bedrijfswetenschapper en ondernemer. Ze helpt andere ondernemers om hun bedrijf te laten groeien. Ilse wil elke dag iets leren en juist ook buiten haar eigen comfortzone. Zo is ze zich gaan verdiepen in het bouwen van websites. Ilse vindt het prima om geld uit te geven aan de juiste cursus, maar wijst ook op de gratis opties: het luisteren van podcasts, het zoeken naar online tutorials en het bijhouden van vakspecialistische blogs kan al heel veel opleveren.

Nina

Nina van den Dungen
Nina van den Dungen (Foto: Jos Hummelen)

Host van deze podcast is journalist en presentator Nina van den Dungen. Ze is zzp'er sinds het begin van haar carriére in 2010, en zou niet anders willen vanwege de vrijheid, de afwisseling en de energie die ze haalt uit elke nieuwe klus.

Hugo-Jan

Hugo-Jan Ruts
Hugo-Jan Ruts (Foto: Jos Hummelen)

Hugo-Jan Ruts is de vaste co-host, hij is hoofdredacteur van ZIPconomy, het nieuwsplatform voor zzp’ers en opdrachtgevers. Hugo-Jan is zelf ook zzp'er geweest, maar is nu zelfstandige mét personeel.

Abonneren

Wil je meer afleveringen luisteren of je gratis abonneren op deze podcast? Dat kan op bnr.nl/zzpcafe, in de BNR-app, Apple Podcast of Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door