#6 Living the dream! Hoe bereik je je doel?

ZZP Café21 okt 202031 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Sentini Grunberg

Sentini Grunberg is zangeres, spreker, schrijver en marketeer. Ze woont en werkt over de hele wereld, nu toevallig op Curaçao, daarvóór in Los Angeles. Sentini vindt dat ze haar droom leeft, hoewel ze ook tegenslagen heeft gehad. Juist door géén doel te hebben en over de grens te kijken is ze nu helemaal happy in haar zzp-bestaan.

Dorothée Loorbach

ZZP'er Dorothée Loorbach was na een paar fikse financiële tegenvallers compleet blut. Ze besloot nog diezelfde dag om een fortuin te gaan maken. Dat zou ze doen door te leren van de allerbesten én ze zou er een boek over schrijven. Ze is nu rijk (“maar wat is rijk?”), werkt maximaal 28 uur per week en ze is ultiem gelukkig.

Nina en Hugo-Jan

Nina van den Dungen is in 2010, direct na haar afstuderen aan de School voor Journalistiek in Utrecht begonnen als zzp'er en wil nooit meer anders. Als radiopresentator, -nieuwslezer, redacteur en programmamaker heeft ze de afwisseling die ze zoekt. Hugo-Jan Ruts is oprichter en hoofdredacteur van ZIPconomy, hèt nieuwsplatform voor zzp'ers en hun opdrachtgevers. Hij is happy zelfstandige mét personeel.

Abonneren

Wil je meer afleveringen luisteren? Dat kan op bnr.nl/zzpcafe, in de BNR-app, Apple Podcast of op Spotify. En abonneer je meteen!


Mede mogelijk gemaakt door