#9 Hoe je van je bedrijf een merk maakt

ZZP Café11 nov 202035 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

In deze aflevering zijn Roos van Vugt en Tessa van Grafhorst te gast. Twee zzp'ers die volop bezig zijn met personal branding.

Roos van Vugt

Roos weet alles van personal branding en runt haar eigen bedrijf Merkwerker, dat bedrijven helpt met hun merkstrategie. Roos gelooft heilig in de kracht van sociale media. In deze aflevering geeft ze veel tips hoe je je als zzp’er online kunt profileren, of je nou in- of extravert bent.

Tessa van Grafhorst

Tessa is zzp’er en medeoprichter van het bedrijf Green Oranges, dat jong talent helpt zichzelf te ontwikkelen. Ze is daarnaast presentatiecoach en zangeres. Tessa zit met Green Oranges middenin het proces om van haar bedrijf een merk te maken. Ze vertelt over haar strategie en de valkuilen.

Hugo-Jan Ruts en Nina van den Dungen
Hugo-Jan Ruts en Nina van den Dungen (Foto: Jos Hummelen)

Nina en Hugo-Jan

Nina van den Dungen presenteert de podcast. Ze is zelf journalist en al sinds het begin van haar carrière in 2010 happy zzp’er. Hugo-Jan Ruts is de vaste co-host, hij is hoofdredacteur van ZIPconomy, het nieuwsplatform voor zzp’ers en opdrachtgevers.

Abonneren

Wil je meer afleveringen luisteren of je gratis abonneren op deze podcast? Dat kan op bnr.nl/zzpcafe, in de BNR-app, Apple Podcast of Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door