#10 Stoppen als zzp'er is lastiger dan starten

ZZP Café18 nov 202030 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Gasten

In deze aflevering zijn Roel Steringa en Willem Los te gast. Nina van den Dungen presenteert de podcast en Hugo-Jan is de vaste co-host.

Willem Los

Willem is 11 jaar interim-manager geweest in de financiële sector. Hij heeft goede en minder goede tijden gekend, maar toen hij in 2017 een vaste aanstelling aangeboden kreeg bij zijn toenmalige opdrachtgever twijfelde hij geen moment. “Als zzp’er gingen de zaken op dat moment heel goed, maar ik voelde me enorm thuis bij het bedrijf waar ik op dat moment voor werkte. Daarom ging ik in dienst.” Zijn bedrijf ‘sluiten’ heeft een hoop bloed, zweet en tranen gekost. En geld. Véél geld.

Roel Steringa

Roel is zelfstandig financieel planner. Hij staat zzp’ers bij die willen stoppen. “Soms is dat omdat ze naar een pensioen toewerken, want dat vraagt om een strakke financiële planning. Of ze gaan in loondienst of schalen op naar een BV.” Roel weet precies wat er komt kijken bij die processen en gaat daar uitgebreid op in in deze aflevering van ZZP Café.

Nina van den Dungen
Nina van den Dungen (Foto: Jos Hummelen)

Nina en Hugo-Jan

Host van deze podcast is Nina van den Dungen, ze is freelance journalist en presentator. Co-host is Hugo-Jan Ruts, hij is hoofdredacteur van ZIPconomy, het nieuwsplatform voor zzp’ers en opdrachtgevers.

Abonneren

Wil je meer afleveringen luisteren of je gratis abonneren op deze podcast? Dat kan op bnr.nl/zzpcafe, in de BNR-app, Apple Podcast of Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door