Leef je langer met anti-oxidanten?
Het Green Happiness dieet, gluten-intolerantie, quinoa en goji-bessen: elke paar maanden is er wel weer een nieuwe voedselhype. Wat is de waarde van al deze adviezen, die elkaar nogal eens tegenspreken? Leef je langer als je anti-oxidanten eet en is ee...
Het Green Happiness dieet, gluten-intolerantie, quinoa en goji-bessen: elke paar maanden is er wel weer een nieuwe voedselhype. Wat is de waarde van al deze adviezen, die elkaar nogal eens tegenspreken? Leef je langer als je anti-oxidanten eet en is een dagelijks glas rode wijn gezond? Of drie koppen koffie? Dit programma is een verslag van een avond in Arminius, Rotterdam waarin voedselmythes niet goed gedijen. Met Rosanne Hertzberger, schrijver van ‘Ode aan de E-nummers‘, waarin zij voedselmythes ontkracht en het opneemt voor de kant-en-klaar maaltijd. En met Hans Kennepohl, schrijver van ‘We zijn nog nooit zo romantisch geweest‘, die de voedselhypes in verband brengt met een haast religieze hang naar authenticiteit. O.l.v. Erno Eskens.