Ondernemer Anne-Marie Rakhorst

FD Persoonlijk On Air15 dec 2017
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Anne-Marie Rakhorst

Ondernemer Anne-Marie Rakhorst is zaterdag 16 december te gast bij Paul Laseur in het programma FD Persoonlijk On Air. Rakhorst is een succesvol onderneemster en werd in 2000 dan ook bekroond als Zakenvrouw van het Jaar. Ze timmert nu vooral aan de weg om de duurzaamheidsagenda vooruit te helpen. Dit doet ze zoal door te spreken, publiceren, lobbyen en investeren. We horen waar haar drang vandaan komt, hoe ze keuzes maakt en hoe ze haar toekomst voor zich ziet. Tussen 10 en 11 in de ochtend vanuit Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Publiek is van harte welkom om live mee te luisteren in de Bar Brasserie van het hotel.

Het aanzien van...

Al bijna 35 jaar maakt historicus Han van Bree jaarlijks een uitgave van de bestseller 'Het aanzien van...' met het belangrijkste wereldnieuws van dat jaar. Elke dag heeft hij de schaar in de aanslag terwijl hij de krant leest. Hij vertelt wat dit jaar niet zal ontbreken.

Veilingjaar

Kunstadviseur Jop Ubbens doet ook een duit in de zak als het gaat om terugblikken op het jaar. Hij bespreekt hoe dit veilingjaar verliep en wat de laatste veilingtrends zijn. Bovendien geeft hij als altijd een concrete expositietip.

FD Persoonlijk

FD Persoonlijk On Air is het radiomagazine van BNR Nieuwsradio in samenwerking met het magazine FD Persoonlijk, dat in de weekenden in het Financieel Dagblad verschijnt. De presentatie is in handen van Paul Laseur. Het wordt op zaterdagen tussen 10 en 11 uur in de ochtend uitgezonden. Publiek is altijd welkom in de Bar Brasserie van Grand Hotel Amrâth Amsterdam om live mee te luisteren en de gasten persoonlijk te ontmoeten.