Directeur van het Concertgebouw Simon Reinink

FD Persoonlijk On Air29 dec 2017
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Een keer of drie per week zit Simon Reinink in de zaal van Het Concertgebouw. Hij heeft de baan waar menig liefhebber jaloers op is: hij is directeur van het instituut. Jongeren die aan komen kloppen om te vragen hoe ze op een dag op zijn stoel terecht te komen, vertelt hij om hetzelfde te doen wat hij deed: zorg voor managementervaring en klim via die weg op. U hoort er alles over bij FD Persoonlijk On Air, zaterdag tussen 10 en 11u bij BNR Nieuwsradio vanuit Grand Hotel Amrâth Amsterdam. De presentatie is in handen van Paul Laseur.

Restaurantcriticus

Kok, vinoloog en culinair schrijver Hilary Akers schrijft wekelijks een aflevering van de serie 'hoe word ik een restaurantcriticus' voor FD Persoonlijk. Ze licht in de On Air-versie een paar van haar lessen toe. Bijvoorbeeld: wat wordt er van je verwacht als de ober je de wijn voor laat proeven? En wat doe je als er iets mis is met het gerecht?

Champagne

Het is elk jaar aan het einde van het jaar weer een zoektocht: hoe vind ik een lekkere en charmante champagne. Onze wijnexpert Cuno van 't Hoff doet een suggestie en geeft een tip die in de toekomst kan helpen bij dit soort vragen.

Rich and famous

Verslaggever Martijn de Rijk nam een kijkje in het hotel van de Rich and Famous: Hotel TwentySeven. Hij sprak daar eigenaar Eric Toren en interieurontwerper Cris van Amsterdam en kreeg een rondleiding door de mooiste kamer van het gloednieuwe, pas geopende hotel aan de Dam in Amsterdam.

FD Persoonlijk On Air

Dit radioprogramma is een samenwerking van FD Persoonlijk en BNR Nieuwsradio. Het gaat over mensen, cultuur en lifestyle.