Tweede Kamerlid Marianne Thieme

FD Persoonlijk On Air22 dec 2017
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Marianne Thieme, Tweede Kamerlid en fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren is zaterdag te gast bij Paul Laseur in Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Ze blikken terug op het jaar waarin de partij van twee naar vijf zetels ging. Hoewel de partij flink groeit is Thieme er naar eigen zeggen blij mee dat ze zich nog altijd niet thuis voelt in het Haagse.' Dat en meer tussen 10 en 11u te beluisteren op BNR Nieuwsradio.

Cocktailkampioen

Bartender Eric van Beek vertelt over zijn cocktail met kerstgedachte. Zijn Cariño Cocktail is gebaseerd op een punch, van oudsher gemaakt om met elkaar te delen, en in dit geval ook bedoeld om verbinding te brengen. Hij bereikte de finale van de Bacardi Legacy Global Cocktail Competition en in april gaat hij naar Mexico om zijn cocktail te presenteren.

Merken-mania

De grote merknaam op een T-shirt is terug in het mode-beeld. Lang wilden we juist geen logo, een merk als Bottega veneta (zero logo) ging als een trein, omdat de herkenning 'm zat in het vlechtwerk, niet het logo. Nu worden de logo's net als in de jaren '90 weer prominent getoond.

Kijkje in de kast

Toon mij uw kast en ik vertel wie u bent. Onder dat adagium ging Jigal Krant langs bij schrijver Anne-Marieke Samson.

Over FD Persoonlijk On Air

Dit radioprogramma is een samenwerking van FD Persoonlijk en BNR Nieuwsradio. Het gaat over mensen, cultuur en lifestyle.