Zakendoen1 nov '17 08:05Aangepast op 1 nov '17 16:02

Thialf en de BNR BusinessBoost

Auteur: BNR Webredactie

IJsstadion Thialf wil zich verbreden en zich niet meer alleen richten op schaatsen. De nieuwe directeur Marc Winters moet deze cultuuromslag gaan begeleiden.

GrowX

Ze hebben de ambitie om in 2025, dus over zeven jaar al, de helft van Amsterdam te voorzien van groente en salade, gekweekt niet op het land, maar gewoon hier in de stad. En dat doet de start-up GrowX in een vertical farm die vandaag officieel geopend wordt.

BusinessBoost

Gezocht - eerste hulp bij het bereiken van wereld-dominantie! In de rubriek BNR Businessboost helpt een ondernemer een ondernemer. Met deze week de vraag van Trudy Joling - Dyslexie Test & Tips. En het antwoord wordt verzorgd door Kristian Valk van HotelChamp.

Panel Vleesvervangers

Er wordt massaal geïnvesteerd in vleesvervangers: is hier sprake van een modeverschijnsel of kan de slager wel inpakken? We discussiëren erover met René Pluijm, tv-kok, Edwin Bark, Garden Gourmet en Frank Giezen van Ojah.

Pitch 1 jaar later -

Een app die je persoonlijke wijnsmaak analyseert en op basis daarvan een koopadvies geeft. Dat idee werd hier een jaar geleden gepitcht, hoe staat het er nu voor?

Gerelateerde artikelen