Zakendoen2 nov '17 09:00Aangepast op 2 nov '17 16:30

De wereld van decorbouwer Unbranded

Auteur: BNR Webredactie

Met de MTV Awards, De Toppers en Het Songfestival doet het Hilversumse Unbranded mee in de wereldtop voor decorbouwers.. Directeur Gaston van de Poel over het gevecht om de mega-events.

Jeroen van der Boom, Rene Froger en Gerard Joling komen te paard aan bij het concert van de Toppers in de ArenA met het thema Wild West, Thuis Best.
Jeroen van der Boom, Rene Froger en Gerard Joling komen te paard aan bij het concert van de Toppers in de ArenA met het thema Wild West, Thuis Best. ( ANP Kippa)

Circular Economy Awards

Wat zijn de beste circulaire werklocaties en circulaire regio’s van Nederland? Die vraag staat centraal tijdens de Circular Economy Awards. Vandaag worden de winnaars bekend gemaakt. De genomineerde finalisten zijn te gast.

Zakendoen in Europa

Wie echt wil groeien als ondernemer gaat naar China, Azië of de VS. Althans, dat wordt vaak gedacht. De komende weken kijken we naar vergeten kansen en nieuwe parels in Europa. Vandaag doen we dat met Dennis de Jong, Europarlementarier van de SP. Hij ziet ondernemerskansen nu de consumentenregels geharmoniseerd worden.

FairTrade

René Bakker is benoemd tot interim-directeur bij Fair Trade Original. De voormalig C1000-directeur is op 1 november begonnen. Bakker zet het huidige beleid bij Fair Trade Original door, maar hoe houdbaar is die koers als de integriteit van het bedrijf ter discussie wordt gesteld?

Gerelateerde artikelen