Sportcentrum Papendal op weg naar de top

Zakendoen8 feb '18 07:211 uur 34 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Nederlandse Betaalvereniging

De grootschalige DDoS aanvallen zorgende voor storingen bij de Nederlandse banken. Hoe zorgen banken dat ze wel beschermd zijn hiertegen? Gijs Boudewijn, Adjunct directeur van de Nederlandse betaalvereniging is te gast. En hij vertelt ook over de innovatie die eraan komen voor het betaal verkeer in Nederland.

Business Hub Europa

Zaken Doen in Europa gaat komende tijd op zoek naar de 'secret places' voor ondernemers in Europa. Samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland brengen we al deze hotspots letterlijk in kaart. Vandaag gaan we naar Ierland, voor de logistiek.

Boardroom Panel

Hoe bezweer je een crisis in de boardroom, wanneer ceo en president-commissaris niet door één deur blijken te kunnen? We bespreken het met Sjoerd Vollebregt (president commissaris bij Heijmans), Pieter Couwenbergh (FD) en Ingrid de Graaf (Aegon).

01Ventures

Investeringsfonds 01Ventures verhuist het hoofdkantoor van Londen naar Amsterdam. De nieuwe CEO Ton van 't Noordende komt vertellen over de ambitie van het investeringsfonds wat alleen investeerds in de technologische voorlopers onder de startups.