B.L.T.30 jul '14 11:57Aangepast op 30 jul '14 14:06

B.L.T. 30 juli | OVSE mag niet naar rampplek, Uber in Amsterdam en nut en noodzaak bredere A4

Auteur: BNR Webredactie

Onderzoekers kunnen weer geen bezoek brengen aan de rampplek in Oost-Oekraïne.

Marijke Roskam
Marijke Roskam

Het lukte een konvooi van de OVSE niet om de rampplek van vlucht MH17 te bereiken. De auto's van de organisatie werden door de opstandelingen tegengehouden aan de frontlinie. In het gebied wordt wederom gevochten tussen separatisten en het Oekraïense regeringsleger. In de verte was het geluid van beschietingen te horen. Jaap van Deurzen,

Uber
Amsterdammers kunnen vanaf woensdag via de taxi-app Uber meerijden met particuliere chauffeurs. Uber begint in de hoofdstad met twintig chauffeurs een proef met de nieuwe service UberPOP, die de helft goedkoper is dan een gewone taxi. Er is wel een beer op de weg: het is nog niet duidelijk of het wel mag volgens de taxiwet.

Verbreding A4
Is het nog wel nodig om de snelwegen tussen Schiphol en Almere te verbreden? Die vraag wordt opgeworpen in Trouw, vanmorgen. Volgens nieuwe prognoses zullen er veel minder auto's over de weg gaan rijden dan was gedacht, maar de verbreding van de A9 kost wel 1 miljard euro. Elke van Boxmeer zoekt uit waarom er minder auto's zijn gekocht dan gedacht.

En natuurlijk: BNR Zoekt uit, het meeste actuele sportnieuws en het media-overzicht.

B.L.T. , iedere werkdag tussen 12:00 en 13:30 op BNR.

Gerelateerde artikelen