B.L.T.11 nov '14 11:46

Uitzending 11 november | Nog geen berging, premieverhoging VGZ en bedrijfsinvesteringen

Auteur: BNR Webredactie

Onenigheid over werkafspraken belemmert de berging van MH17.

Vandaag zullen door onenigheid met de lokale rampdienst dan ook nog geen brokstukken worden geborgen door onenigheid over werkafspraken met de lokale rampdienst. Dat zegt een woordvoerder van de bergingsmissie. Onderzoekers gaan ondertussen wel door met het zoeken naar menselijke resten. Correspondent Joost Bosman was de hele ochtend op de rampplek.

VGZ
Zorgverzekeraar VGZ verhoogt de zorgpremies volgend jaar behóórlijk. De goedkoopste polis zal EUR. 97,75 per maand gaan kosten... en dat is ruim 20 euro meer dan de goedkoopste polis die de verzekeraar nú aanbiedt. VGZ is de eerste gróte zorgverzkeraar die z'n tarieven voor 2015 bekend maakt. Frank Elion, divisievoorzitter commercie bij VGZ.

Investeringen
Wetenschappers  van de TU Delft zetten zich vandaag zo voordelig mogelijk in de de etalage op zoek naar investeringen vanuit het bedrijfsleven. Op die manier hoopt de Universiteit geld binnen te halen voor onderzoek. Zij doen dat op de allereerste ‘TU Delft Research Exibition’. Een verslag van Harmen van der Veen.

En natuurlijk: BNR Zoekt uit, het meeste actuele sportnieuws en het media-overzicht.

B.L.T. , iedere werkdag tussen 12:00 en 13:30 op BNR.

Gerelateerde artikelen