B.L.T.8 nov '13 15:22

Geen groene vingers? Er is hoop!

Auteur: BNR Webredactie

Een plant. Altijd fijn om je omgeving wat op te fleuren, thuis of op het werk. Maar wat als je geen groene vingers hebt?

Als elke plant troosteloos eindigt in de vuilnisbak? Dan hebben wij de ideale gadget en je kunt ‘m nog winnen ook. Bewijs dat jij geen groene vingers hebt, dan bij jij misschien wel de nieuwe eigenaar van de Parrot Flower Power.

Paul Domen van Teed.nl bracht het ding mee naar BLT met Roelof Hemmen.

Even simpel als high tech. Zet de Flower Power bij je plant in de pot. Download de app (alleen nog voor iPhone beschikbaar) en selecteer om wat voor soort plant het gaat. De Flower Power houdt jouw plant nu 24 uur per dag in de smiezen en stuurt je een push bericht als je het weer eens te bont maakt. Als er water gegeven moet worden bijvoorbeeld of als het arme ding te weinig licht krijgt. Zo kan het toch eigenlijk niet meer misgaan.

Luisteraars van BLT zonden hun zieligste planten op naar blt@bnr.nl. En inderdaad … er zitten wat treurige exemplaren tussen. Tot en met dinsdag 12 november kan je de meest dorre ellende nog doormailen om kans te maken op de Flower Power. Dus stuur een foto’s op van een plant die het redden nog net waard kan zijn, ook al is het ’t laatste dat je voor je groene vriend doet. We hebben er maar eentje, dus doe je best.

Gerelateerde artikelen