De Schaal van Hebben: De Krokodel
Elke week test Kees een nieuwe gadget of een innovatief product. Deze week de liefdesbaby van de kroket en de frikandel: de Krokodel
Tijdens de Horecava was de Krokodel een groot succes. Hij is bedacht door de drie vrienden Freek Haverman, Jeroen Balkenende & Guilaume de Beer. De laatste is chefkok bij Restaurant Breda in Amsterdam en heeft het recept ontwikkeld. De buitenkant is het krokante van de kroket en de binnenkant is gevuld met frikandelragout.
De Krokodel werd september vorig jaar gemaakt voor het uitverkochte feest Frikandellendisco. Daar werd hij zo goed ontvangen dat snackfabrikant Beckers hem in productie heeft genomen. Vanaf februari ligt hij in de snackbar. BNR mocht hem alvast testen in de ochtendshow.
Hebben/Niet hebben?
Het is een goed gemaakte snack met lekker gekruide ragout. Perfect om te hebben op de vrijdagmiddagborrel.

Tech Update
Alles wat je moet weten op het gebied van tech.