De Nationale Autoshow11 jan '13 10:47Aangepast op 14 jan '13 13:17

BNR Nationale Autoshow (week 2) | Live vanaf Autosalon Brussel

Auteur: Noud Broekhof

Geen AutoRAI, maar de heren van de BNR Nationale Autoshow geven wel acte de presence op het Autosalon van Brussel. Vanmiddag komt de uitzending live vanaf de beursvloer.

Autosalon Brussel
Autosalon Brussel

Te gast is onder andere Joost Kaesemans, directeur communicatie van het Autosalon. Hij vertelt meer over de bijzondere opzet van het Autosalon. En waarom zijn de beursbabes dit jaar zo netjes gekleed?

Maserati
De nieuwe Quattroporte van Maserati betekent het begin van een indrukwekkend modeloffensief waar ruim 1,2 miljard euro mee gemoeid is. Fiat-baas Sergio Marchionne gelooft helemaal in de kansen van het merk. Laurent de Backer van Maserati Benelux is bij ons te gast.

Rij-impressie
Presentator Wouter Karssen vloog naar Portugal om daar als één van de eerste kennis te maken met de nieuwe Skoda Octavia. De Tsjechische autobouwer wil dit jaar vijf nieuwe modellen in de markt zetten.

BMW

De meeste primeurs op het Autosalon van Brussel komen uit Duitsland. BMW neemt de nieuwe M6 GranCoupé mee, de vernieuwde Z4 en de i3 Concept. Ook MINI doet een duit in het zakje met de Paceman JCW. Christophe Weerts van BMW Belux vertelt er meer over.

Dit en veel meer vanmiddag in de BNR Nationale Autoshow live vanuit Brussel. Gastheren: @WouterKarssen en @MeindertSchut

Gerelateerde artikelen