De Nationale Autoshow24 jan '13 10:39

Nog meer luxe voor Bentley Mulsanne

Auteur: Lars Welbers

Vanaf april levert Bentley Leusden de Mulsanne in twee nieuwe uitvoeringen: de Comfort Specification en Entertainment Specification. De al waanzinnig luxe limousine wordt dan nóg luxer en comfortabeler uitgevoerd.

Comfort Specification
De Comfort Specification voor de Bentley Mulsanne staat voor ultieme luxe. In deze uitvoering is de limousine voorzien van zeer zachte hoofdsteunen met ruime verstelopties, meer zijdelingse steungevende stoelen en comfortabele voetsteunen. Met leer beklede en met eendendons gevulde kussens zijn ook inbegrepen.

Entertainment Specification
Bij de Entertainment Specification voor de Mulsanne vinden de passagiers elektrisch opklapbare picnic-tafels met ruimte voor een iPad en een draadloos toetsenbord achterin. Via de WiFi-hotspot kunnen de inzittenden tijdens het rijden gebruik maken van de iPad of van maximaal acht andere mobiele apparaten. In de hoofdsteunen van de voorstoelen zijn 8-inch LCD-schermen geïntegreerd. Hierop kunnen bijvoorbeeld films worden gekeken. Een DVD-speler en een 20 GB harddisk zijn inbegrepen bij de Entertainment Specification.

Daarnaast zijn alle Mulsanne-modellen voortaan standaard voorzien van fraai afgewerkte opbergvakken in de achterportieren. Hierin is plaats voor bijvoorbeeld mobiele telefoons of de Bluetooth-koptelefoons van het entertainmentsystem.

Gerelateerde artikelen