Friday Move24 apr '14 17:11Aangepast op 25 apr '14 19:42

The Friday Move 25 april | Jan Jaap van der Wal, Victoria Koblenko en Jan Smit

Auteur: Jesper Bekkers

Cabaretier en televisiepresentator Jan Jaap van der Wal komt langs in The Friday Move. Hij stopt als artistiek directeur van Comedytrain, maar welke ambities heeft Jan Jaap van der Wal nog? Vrijdagmiddag is hij de co-host van Wilfred Genee.

Wilfred Genee
Wilfred Genee

De textielindustrie in Bangladesh stortte vorig jaar letterlijk in. Meer dan 1100 mensen kwamen om toen textielfabriek Rana Plaza in elkaar stortte. Is er iets veranderd? Daarover schuift Victoria Koblenko aan. Zij maakt zich sterk voor duurzame kleding.

Met econoom Sweder van Wijnbergen nemen we de financiën door van Nederland. We praten over de stand van de Nederlandse economie, de begroting van volgend jaar en Van Wijnbergen geeft zijn advies aan het kabinet.

En we blikken vooruit op de wedstrijd tussen Ajax en Heracles Almelo. Jan Smit is voorzitter van Heracles en schuift aan bij Wilfred Genee.

Live Muziek
Natuurlijk luiden we de Koningsnacht in met muziek van zangeres Evita Tjon a Ten. Ze doet een speciale WK-tour door Nederland en treedt op in The Friday Move.

We zenden vrijdag 25 april live uit vanuit juweliershuis Schaap -/- Citroen.

Gerelateerde artikelen