Friday Move8 dec '11 22:39Aangepast op 11 dec '11 19:29

The Friday Move | Miljonair Fair met o.a. Frits Bolkestein en Ben Bot [slideshow]

Auteur: Jesper Bekkers

Wilfred Genee had de bubbels alvast koud gezet. The Friday Move kwam vrijdag 9 december vanaf de Miljonair Fair. De co-host was de nieuwe hoofdredacteur van Quote.

Wilfred Genee presenteerde samen met zijn co-host de leukste vrijdagmiddagborrel. De kersverse hoofdredacteur van Quote, Mirjam van de Broeke, was op de Miljonair Fair de co-host.

EU-top
Oud-minister van Buitenlandse Zaken, Ben Bot, kwam ook langs. En oud-eurocommissaris Frits Bolkestein was van de partij. Volgens hen zal Griekenland de euro verlaten.

Bolkestein: "Griekenland zit in een hopeloze situatie. Die komen er alleen uit als ze uit de muntunie stappen en de drachme devalueren."

Ook beursanalist Martine Hafkamp van Fintessa Vermogensbehaar was aanewezig. Zij noemt het nieuwe EU-akkoord "een klein stapje in de rit voorwaarts."

Sport
Oud-topvoetballer Wim Kieft sprak met Wilfred over de afgelopen voetbalweek. We konden niet om de wedstrijd van Ajax tegen Real Madrid heen.

Muziek
Societyzanger Ger Vos kwam optreden. Hij treedt regelmatig op in luxeoorden als Marbella, Monaco en Cannes.

Roel Wolbrink was ook te gast. Hij schreef het etiquetteboek Het Blauwe Boekje. Hoe zit het eigenlijk met etiquette op de Miljonair Fair?

Gerelateerde artikelen