19 oktober | Gezonde voeding op het werk
Gezonde werknemers presteren beter, maar in hoeverre is de werkgever daarvoor verantwoordelijk?
De dag beginnen met een paar koppen koffie, een kroket in de lunchpauze en een chocoladereep om de vier-uur-dip tegen te gaan. Voor veel werknemers is dit een dagelijks patroon. Maar gezond is het niet.
Steeds meer werkgevers beginnen te beseffen dat gezonde werknemers ook beter inzetbaar zijn en komen met een beleid om hun werknemers een gezond eetpatroon aan te bieden. Te gast zijn Bianca Wester, van SAB catering die vertelt over de manieren waarop de bedrijfskantine steeds gezonder wordt en Vardit Kohn van Lifeguard geeft tips over hoe je meer energie krijgt op je werk.
Tomtom
Het bedrijfsrestaurant is volop in ontwikkeling. Verslaggever Elfanie toe Laer nam een kijkje in het volledig vernieuwde bedrijfsrestaurant van Tomtom, waarvan het concept gebaseerd is op een Aziatische foodcourt.
Tips
Verslaggever Jigal Krant verdiept zich in de wereld van een goed CV