Zakendoen2 dec '11 12:04Aangepast op 2 dec '11 13:30

Zakendoen Met | Generatie Z, ZZP'ers en communitymanagers

Auteur: Maurice Driessens

Zakendoen Met komt vrijdag vanuit The Manhattan Hotel in Rotterdam.

Rens de Jong doet zaken met Rene Boender, hij deed onderzoek naar Generatie Z, de digitale kids, die vanaf 2020 de werkvloer zullen veroveren. Een generatie die altijd en overal online is en voor wie sociale media geen ontdekking, maar een noodzaak zijn.

Wat zullen wij daarvan merken als collega's en werkgevers. En wat zijn de consequenties voor het bedrijfsleven en de werkvloer?

En:
Ondernemers in Nederland zijn somber gestemd. En dat is goed nieuws voor de ZZP-er. Dat bleek eerder deze week uit de conjunctuur-enquête van de Kamers van Koophandel. Het aantal ondernemingen dat zelfstandigen zonder personeel inhuurt, is gestegen van 45 procent een jaar geleden tot inmiddels 53 procent. 

Te gast is Leo Vollenbregt, bestuurslid van ondernemersorganisatie ZZP Nederland.

Verder:
Snel online lokale bedrijven spotten en ook nog eens lezen hoe anderen het bedrijf beoordelen. In Rotterdam kan dat sinds kort via tupalo.com.

Floor Drees, communitymanager van Europa's grootste local search community die nu dus OOK in Nederland voet aan de grond heeft, schuift aan tafel aan. 

Zakendoen Met Rens de Jong, vrijdag live vanuit The Manhattan Hotel in Rotterdam. ZDM is iedere dag te beluisteren van 12.30 tot 14.00 uur. Kijk verder voor frequenties en meer programmagegevens.

Gerelateerde artikelen