Zakendoen5 dec '13 11:09Aangepast op 5 dec '13 15:06

Zakendoen Met | Marketing op de winkelvloer & 'Leiding Geven doe je Zo'

Auteur: BNR Webredactie

Diana Matroos doet zaken vanuit de BNR studio in Amsterdam

Marketing op de winkelvloer
Het koopgedrag van je klanten in de gaten houden doormiddel van camera´s in de winkelschappen. Directeur Rick den Boggende van Caring Fieldmarketing ziet dit wel zitten. Deze manier van marketing op de winkelvloer en andere strategieën om je klant zo goed mogelijk te bedienen worden door zijn bedrijf bedacht. Leuk voor de winkels, maar ook voor het winkelend publiek?

Leiding Geven doe je Zo
Dat is de titel van het boek geschreven door Wanda Kraal en Tanja Smid. Niet iedere werknemer is hetzelfde. De een heeft een schouderklopje nodig en de ander een schop onder de kont. Om goed leiding te kunnen geven is het van belang om te weten met welk type medewerker je te maken hebt. In het boek 'Leiding Geven doe je Zo' wordt hier uitgebreid aandacht aan besteed en worden alle invalshoeken belicht waar een goede manager op moet letten.

Naïf
Bij het ouderschap horen grote veranderingen. Maar zo rigoureus als Sjoerd Trompetter en Jochem Hes het roer hebben opgegooid is opvallend. Ze verlieten hun banen om een eigen productlijn voor baby's te beginnen. Met succes!
 

Dat en meer in Zakendoen met, iedere werkdag van 13:30 uur tot 15:00 uur.

Gerelateerde artikelen