Zakendoen14 mei '12 12:19

Zakendoen Met | Coentunnel, vlaggen en lunches

Auteur: Fleur de Bruijn

Frits Huffnagel doet vandaag zaken vanuit café Stanislavksi met Arko van Brakel, serieondernemer van onder meer Nieuwe Helden.

Frits Huffnagel
Frits Huffnagel

Van de parkeergarage op het Museumplein in Amsterdam tot de hoogste brug ter wereld in Frankrijk. En van de bouw van de Tweede Coentunnel tot het verstevigen van de dijken in New Orleans. CEO Harrie Noy van ingenieursbureau Arcadis overzag het allemaal. En nu, na 37 jaar bij het bedrijf, houdt hij ermee op. Frits Huffnagel praat met hem.

Faber vlaggen
Twee decennia-oude familiebedrijven die elkaars concurrent zijn, gaan samen verder onder één vlag.  De Amsterdamse Faber Vlaggen Group neemt de Vlaardingse concurrent Shipmate over. Zo ontstaat de grootste vlaggenproducent van Nederland.  En deze zomer gaan we hun vlaggen en reclametextiel zeker terugzien tijdens het EK voetbal in Oekraïne en Polen.

Buurtboer
Ze serveren twaalfduizend lunches per maand. En nee, ze zijn geen groot cateringbedrijf met enorme keukens in kantoorgebouwen. Ze bezorgen kratjes met verse lunches bij bedrijven. En dit jaar tikken ze de één miljoen euro omzet aan. Aan tafel zit vandaag Caroline van der Lande, mede-oprichtster van De Buurtboer

Wilt u een vraag voorleggen aan Frits of de gasten, twitter dan naar #zaken of @bnrzaken.

12.30-14.00 Zakendoen Met, live vanuit café Stanislavksi  Presentatie: Frits Huffnagel.

Gerelateerde artikelen