Zakendoen21 jan '13 11:49Aangepast op 21 jan '13 20:12

Zakendoen Met | Elektroreus, uitzendspecialist en havenbelangenclub

Auteur: BNR Webredactie

Zakendoen met Frits Huffnagel komt vandaag vanuit cafe Luden in Den Haag.

Elektroreus
Ze bieden werk aan 2000 mensen en hebben vestigingen in Nederland, New Mexico, Polen en op de Antillen. Croon Elektrotechniek timmert al jaren flink aan de weg. Ze groeiden zelfs uit tot het grootste elektrotechnische bedrijf van Nederland. Te gast is directeur Cees Smit. Hij vertelt waarom zijn bedrijf weinig last heeft van de crisis. Bij Kroon hebben ze vooral andere kopzorgen: het vinden van goed personeel.

De Uitzendspecialist
En over personeel gesproken, het is de core-business van De Uitzendspecialist. Tien jaar geleden begon Aad van der Zalm met een eigen toko en niet zonder succes. Tien vestigingen telt zijn ondernemening inmiddels, vooral in de Randstad. De branche kampt weliswaar met tegenvallende resultaten, Van der Zam blijft onvermoeid verder gaan met uitbreiden.

Havenbelangenclub

Wim van Sluis neemt vanavond afscheid als voorzitter van Deltalinqs, de belangenvereniging voor logistieke en industriële bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied. Frits praat met hem over de zes jaar die hij leiding gaf aan deze club en natuurlijk blikt Van Sluis vooruit op de haven van de toekomst.

Dat en meer in Zakendoen Met, iedere werkdag van 12:30 uur - 14:00 uur

Gerelateerde artikelen