Zakendoen24 jan '13 13:38

Zakendoen Met | UPC-marketing, netwerken en slimme ideetjes

Auteur: BNR Webredactie

Zakendoen met Frits Huffnagel komt vandaag vanuit het Okura Hotel in Amsterdam

UPC
Van pispaaltje naar het beste jongetje van de klas. UPC onderging de afgelopen jaren een ware metamorfose en staat er imago-technisch heel wat beter voor dan tien jaar geleden. Wie daar onder meer voor verantwoordelijk was, is marketing-directeur Mark Giesbers. Frits spreekt uitgebreid met hem. En natuurlijk gaat het ook over nieuwe manier van televisie kijken.

Netwerken
Voor veel managers en ondernemers is de nieuwjaarsborrel een een lastig ding. Fred Krautwurst is netwerkspecialist en oprichter van Out of your Box. Hij weet als geen ander hoe je zo'n borrel kunt aangrijpen om je netwerkboekje met een paar bladzijden uit te breiden.

Slimme ideetjes
Iedere Nederlander met een beetje ondernemerszin is het wel eens overkomen: je staat in de file en plotseling is daar ineens.... een goed business-idee! Zo'n 99 van de 100 keer blijft het bij dromen, maar vanavond in Amsterdam worden een paar van die plannetjes misschien wel omgezet in werkelijkheid tijdens de Zwarte Boekjes Avond. Sander Volten en Sicco Beerda van reclamebureau Kingsday organiseren de avond en zijn te gast. Net als Mark Smidt en Michiel Dietvorst die met Pridea collega-bedrijven helpen bij het realiseren van de juiste ideeen die leven op de werkvloer.

Dat en meer in Zakendoen Met, iedere werkdag van 12:30 uur - 14:00 uur.

Gerelateerde artikelen