8 september | Beter Bed, Yes!Delft en Liquidseals

Zakendoen7 sep 2016
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Beter Bed verkoopt bedden en matrassen in veel Europese landen. En dankzij de aantrekkende woningmarkt, het stijgende consumenten-vertrouwen en de vergrijzing, stijgt de omzet. Behalve in de Duitstalige landen. En juist dáár heeft de keten de meeste winkels. Te gast is Ton van Beek, CEO van Beter Bed.

Yes!Delft
Na elf jaar is start-up incubator YES!Delft één van de beste begeleiders voor jonge tech-ondernemers. Niet naar eigen zeggen maar volgens onafhankelijke ranglijsten. Morgen wordt een nieuw gebouw geopend. Of beter gezegd, een tweede gebouw. Te gast is Sagar Boers van YES!Delft.

Wet DBA
ZZP-ers worden ten onrechte helemaal bang gemaakt voor de wet DBA. Dat vindt staatssecretaris Eric Wiebes. Zelfstandigen moeten bewijzen dat ze echt zelfstandig zijn. Maar de modelovereenkomsten waarmee ze dat kunnen doen, worden tot nu toe massaal afgekeurd. Hebben we te maken met een prima wet met alleen wat kinderziektes, of is er meer aan de hand? Te gast zijn Mike Korenvaar (Headfirst), Paul den Ronden (Tentoo), Jerry Helmers (ZZP Netwerk Nederland) en Natalie Bommeljé (Evita Zorg).

Liquidseals
Overrijpe avocado's en verwelkte bloemen in de winkel behoren misschien wel tot de verleden tijd. Victor Monster ontwikkelde met zijn bedrijf Liquidseal een vloeibare coating die de houdbaarheid van fruit en bloemen aanzienlijk verlengt.


Mede mogelijk gemaakt door