Zakendoen19 sep '16 15:56Aangepast op 20 sep '16 12:57

20 september | Philips, Heineken Go Places en MKB-Nederland

Auteur: BNR Webredactie

De zorg wordt steeds duurder en raakt doorspekt met technologie.

Volgens Hans de Jong, CEO van Philips Benelux, blijft ons zorgstelsel alleen van wereldklasse als we deze fundamenteel veranderen. Volgens hem is op landelijk niveau een betere samenwerking nodig om de zorg betaalbaar te houden.

Heineken Go Places
Heineken zoekt nieuwe medewerkers en doet dat, zoals we het bedrijf kennen, met een gelikte campagne. Cloud Factory is verantwoordelijk voor die campagne en Jessica Kersten van dat bedrijf komt praten over de samenwerking.

Prinsjesdagdebat
PvdA-Kamerlid John Kerstens en D66-Kamerlid Kees Verhoeven gaan in debat over de economische staat van Nederland. In de uitgelekte Miljoenennota staat op bijna elke pagina dat Nederland er beter voor staat, na jaren van crisis. Maar is dat ook echt zo en hoe structureel is die groei?

MKB-Nederland
Het afschuiven van lasten en risico's op het midden- en kleinbedrijf door de regering en banken vormt een bedreiging voor de ruggengraat van onze economie, waarschuwt voorzitter van MKB-Nederland Michaël van Straalen. Met hem kijken we uiteraard ook naar de gevolgen van de Miljoenennota voor het ondernemersklimaat.

Gerelateerde artikelen