30 september | SNS, BijBouwe en Muziek

Zakendoen29 sep 2016
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Image

BijBouwe
De woningmarkt trekt aan... en dat merken ze ook op de Open Huizendag. Zaterdag kunnen zo'n 25 duizend woningen bezocht worden, meldde NU.nl afgelopen week op basis van cijfers van de NVM. Tegenoordig kun je de hypotheek online regelen. De eerste online hypotheekverstrekker is BijBouwe, CEO Bouwe Kuik is te gast.

Muziek
De internationale muziekdag staat voor de deur. Zaterdag staan alle muziekhitlijsten centraal. Maar muziek in de zaak is heel belangrijk. De keuze van de juiste muzieksoort kan de omzet laten stijgen... een verkeerde keuze kan ook voor een omzetdaling zorgen. We praten er over met Heleen Biemans, music programmer bij Mood Media, zij maken muzielijsten voor grote ketens, waaronder Hunkemöller.

Ondernemerspanel
Banken zijn afgelopen jaar ''niet opgeschoten'' met het herstellen van het vertrouwen in de financiële sector. Dat zei Chris Buijink van de Nederlandse Vereniging van Banken. Maar wat doe je als ondernemer, die het vertrouwen in de bank heeft verloren? We praten erover met ons ondernemerspanel, bestaande uit Jacqueline Zuidweg (Zuidweg en partners), Yoeri van Alteren (DuurzaamBedrijfsleven) en Dave van der Pol (The Startup Orgy).

Pitch
In de pitchrubreik deze week Dave Leusink van VoiceCowboys en Louaie El Rowidie van Cabture.


Mede mogelijk gemaakt door