11 november | Beate Uhse, Bloomon en Pitches

Zakendoen10 nov 2016
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Bloomon
Bloomon verkoopt zijn bloemen sinds deze maand ook in de fysieke winkel. De webshop heeft onder meer in Amsterdam een pop-upstore geopend in & Other Stories, het zusterbedrijf van H&M. Medeoprichter Patrick Hurenkamp vertelt over zijn plannen in de winkelstraat.

11 november
11 november in Nederland kennen we van Sint Maarten en de start van het Carnaval. Maar het is ook Singles Day! Dat betekent vooral in China online veel kortingen en dus veel bestellen. Fabian Nijlant begeleidt met zijn bedrijf Playhead China ondernemers die de stap naar China willen maken, hij komt vertellen wat er voor ondernemers te halen valt.

Ondernemerspanel
Het ondernemersnieuws van deze week bespreken we met ons panel, met vandaag Desiree van Boxtel (Karmijn Kapitaal), Jip Samhoud (&Samhoud) en Jerry Helmers (ZZP Netwerk Nederland). Met ondermeer aandacht voor de wet DBA, de verkiezing van Trump, mantelzorg en staatsbezoeken.

Pitch
Op vrijdag gaan we pitchen: POPPED is een nieuwe muziekdienst die zelf de muziek selecteert die gebruikers leuk vinden en Flexkeuken is de flexibele keuken voor de horeca-ondernemer.

 


Mede mogelijk gemaakt door