Zakendoen16 nov '16 08:01Aangepast op 18 nov '16 12:35

16 november | Isobionics, Munckhof en wetenschap & zaken

Auteur: Martje Schoemaker

Zonder vrachtwagens vol sinaasappelen toch miljoenen liters sap maken. Het Limburgse bedrijf Isobionics kan smaken namaken, en heeft daarmee een revolutie in de voedingsindustrie ontketent. CEO Toinne Janssen vertelt wat de doorbraak betekent.

Brightlands Chemelot Campus
De campus rukt op in Nederland. Naast bekende voorbeelden als Eindhoven en Twente timmert ook Sittard-Geleen aan de weg met de Brightlands Chemelot Campus. Vandaag openen zij de kers op de taart: het Center Court.

Wetenschap & Zaken
Onderzoekers moeten MEER bezig zijn met wat ze voor bedrijven kunnen betekenen, vindt ondernemer Maikel Beerens. Hij staat hier aan tafel samen met Emmo Meijer, die tientallen jaren voor zowel de wetenschap ALS het bedrijfsleven werkte.

Munckhof personenvervoer
Het snelst groeiende bedrijf van Limburg vervoert Nederland. Dit Limburgse bedrijf heeft 18 vestigingen door het hele land, heeft 700 eigen voertuigen waar er komend jaar nog 200 bijkomen en gaan van 900 medewerkers vorig jaar naar 1500 aankomend jaar.

WeFilm

Mannequin Challenge is de nieuwe internetrage, het bedrijfsleven plukt daar weer eens de vruchten van.

50+
Ook na je 50e ben je nog jong genoeg om voor jezelf te beginnen. Het aantal 50-plussers dat een eigen bedrijf wil beginnen is - vooral in Nederland - flink gestegen, blijkt uit internationaal onderzoek van Amway. Te gast is Tom Elfring, hoogleraar Ondernemerschap aan de Vrije Universiteit

Gerelateerde artikelen