18 november | MKB Nederland, Incision en Lex Woont

Zakendoen18 nov '16 08:040
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Grote zorgen over wet DBA
Op een dag voor ondernemers kan één onderwerp niet ontbreken:  de wet DBA. De weerstand is enorm, maar wat zijn de feiten? Het ING Economisch Bureau deed een groot onderzoek onder zelfstandigen en presenteert de resultaten.

Incision
Artsenopleiding kunnen een stuk korter dankzij een vinding van de Nederlandse startup Incision. Dit bedrijf tekent volgende week tijdens een handelsmissie in Indonesië het eerste contract met een ziekenhuis. In de studio is Erik Jan Vlieger van Incision.

Ondernemerspanel
Wat houdt de ondernemers in ons land bezig? Of wie ze hopen dat er als premier uit komende Kamerverkiezingen komt? Het feit dat het vandaag hún dag is, ofwel: de Dag van de Ondernemer! In ons panel vandaag: Dave van der Pol, mede-oprichter en ceo van The Startup Orgy. Erik Peekel van Ahaa! The Actor Factory en Michiel Muller, mede-oprichter van onder meer Picnic.

Pitches
Een vast klusabonnement voor woningbezitters en een feeback platform voor opdrachtgevers en zelfstandigen. Wouter van Hove, van Lex Woont en Jeroen Sakkers, van Ratecard. Ook aangeschoven is
Maasbert Schouten van Maasinvest. Hij zal de startups beoordelen en van advies voorzien.