Zakendoen24 nov '16 17:13Aangepast op 25 nov '16 13:11

25 november | Unibail-Rodamco, Kerstpakketten en Pitches

Auteur: Thomas Groenewold

Vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco wil het winkelcentrum van Leidschendam omtoveren tot hét winkelcentrum van Nederland. Maar hoe? Otto Ambagtsheer, directeur Benelux, is te gast.

Kerstpakketten
ABN Amro stopt met kerstpakketten. Daar snapt kerstpakkettenverkoper Dick Brandwijk helemaal niks van: 'Wil je bonje in je tent, geef je personeel dan een keer een jaar geen kerstpakket'. Niet dat hij te weinig werk heeft. Dezer dagen werkt hij van acht uur 's ochtends tot twaalf uur 's avonds om alle kerstpakketen op tijd te bezorgen. Vrijdagochtend maakt hij even tijd voor een interview bij BNR Zakendoen.

Ondernemerspanel
Wat houdt de ondernemers in ons land bezig? Jonge vrouwen die meer verdienen dan jonge mannen? Bedrijven die geen geld meer uitgeven aan innovatie? De wet-DBA die nog altijd voor onduidelijkheid zorgt of de EU die ondernemers te hulp schiet? In het panel Joke van der Ven (Briefopbestelling.nl), Sander Schimmelpenninck (Quote) en Zarayda Groenhart (The Why Girl).

Pitch
Een coachingbedrijf dat ondernemers en managers helpt met vliegvissen en Brouwbrood, gemaakt van bierbostel. Het is vrijdag dus gaan we weer pitchen in BNR Zakendoen.

Gerelateerde artikelen