9 maart | Wereldhave, TEFAF en klantenservice

Zakendoen9 mrt 2017
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Wereldhave
De retail heeft een moeilijke periode achter de rug en dat merkten ook de verhuurders van winkelpanden. Vastgoedbedrijf Wereldhave wist, mede dankzij een reorganisatie, winst te boeken. Ceo Dirk Anbeek vertelt over zijn plannen nu de retail weer aantrekt.

TEFAF

Niet alleen de schilderijen en de beeldhouwwerken zijn de moeite waard op de TEFAF, ook de lampen zijn echte kunstwerken. William Brand van Brand Van Egmond is verantwoordelijk voor die lichtsculpturen en is te gast.

Debat
Klantenservice is naast essentieel ook nog vaak ondergeschoven kindje in het bedrijfsleven. Hoe dat anders moet, of beter kan bespreken we met Martijn Franssen, chef E-commerce bij KPN, Cor Molenaar, hoogleraar e-marketing Erasmus Universiteit en Renzo Taal, chef noord Europa bij Salesforce.

Zakendoen in Europa
Zwitsers vroegen het afgelopen jaar van alle Europeanen de meeste octrooien aan, per hoofd van de bevolking. Wat maakt de Zwitsers zo innovatief? En wat kunnen wij van ze leren? We vragen het ondernemer Stijn Pieper, die zijn start-up bewust in Zürich begon.

ii.nl
Een leuk hobbyproject voor een softwareontwikkelaar, of een revolutionaire nieuwssite? Chefren Hagens van ii.nl hoopt het laatste en gaat voor 100.000 abonnee's.

 


Mede mogelijk gemaakt door