Peijnenburg, Tikkie en de businessboost

Zakendoen22 aug '17 15:561 uur 45 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Tikkie
Betaalverzoekjes doen via Whatsapp zijn razend populair. Nu wil ABN Amro van Tikkie ook zakelijk een succes maken. Wij vragen Tikkie-ontwikkelaar Freek de Steenwinkel en digitaal directeur Roland Booien van ABN Amro hoe.

Cultuurpanel
Met de Uitmarkt start officieel het Nederlandse theaterseizoen - maar hoe doen theaters het zakelijk gezien? De cijfers zien er goed uit: concertzalen en schouwburgen hebben in 2016 een omzet van 523 miljoen euro geboekt, meer dan het jaar ervoor.

Businessboost
In de rubriek BNR Business Boost helpt een ondernemer een ondernemer. Deze week heeft Annick Schmeddes, oprichter van Sustainable Talent een vraag: Moet je mensen in dienst nemen of juist met freelancers te werken? Het antwoord komt van Ton van Egmond van Agile People detachering.

WeFilm
In de aanloop naar de onthulling van de nieuwe Tesla schreef de autofabrikant een wedstrijd uit. Fans mochten hun eigen Tesla-commercial insturen. En de drie winnende films werden tijdens de officiële presentatie vertoond. En dat terwijl Tesla normaal geen reclame maakt.