Zakendoen8 sep '17 10:00Aangepast op 9 sep '17 11:24

Havenbedrijf Rotterdam, Warchild en pitches

Auteur: BNR Webredactie

Hij werd uitgeroepen tot Havenman van het Jaar vanwege zijn rol in de komst van de Tweede Maasvlakte. Nu werkt Ronald Paul als directielid in de Haven Rotterdam aan grote uitdagingen als de energietransitie, digitalisering en de haven klaar maken voor de toekomst.

Warchild

Met de campagne ‘Hulp aan 5.000 oorlogskinderen’ wil War Child het bedrijfsleven oproepen hen te steunen. Nina Jongerius van War Child vertelt hoe ze dat gaan doen.

Dag van de scheiding

Het is weer september dus big-business voor de scheidingsadvocaten. Want na de vakantie willen we het liefst zo snel mogelijk van onze partner af. 

Vandaag is de dag van de scheiding om mensen die het bijltje er bij neer willen gooien goed voor te lichten. Dianne Kroezen, voorzitter van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators, komt erover praten. 

Ondernemerspanel

Het belangrijkste ondernemersnieuws bespreken met het ondernemerspanel, met deze week Jip Samhoud, Jacqueline Zuidweg en Floris Venneman. 

Pitches

Start-ups met een goed idee en boordevol ambitie. Iedere week presenteren ze zich in Zakendoen. Met deze week Benjah, een bedrijf wat zich specialiseert in mintthee en PIKA, een app voor het delen van product-gevareninformatie op de werkvloer. Maasbert Schouten van Maasinvest beoordeelt de pitches.

Gerelateerde artikelen