Klantenshow25 sep '13 11:09

VNO-NCW lanceert nieuw opinieblad voor tablet

Auteur: Redactie Customer Talk

Om werkgevers beter op de hoogte te brengen van het laatste nieuws over ondernemen, innovatie en politieke ontwikkelingen, gaat branchevereniging VNO-NCW naast het maandelijkse papieren opinieblad Forum ook een zelfstandig tijdschrift voor de tablet uitbrengen. Het nieuwe tijdschrift wordt dertig keer per jaar uitgebracht en moet naast frequenter ook actueler en interactiever zijn dan zijn papieren broertje.

VNO-NCW lanceert nieuw opinieblad voor tablet
VNO-NCW lanceert nieuw opinieblad voor tablet

VNO-NCW informeert zijn leden, ongeveer 115.000 ondernemingen, over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen, wetgeving, innovatie en politiek. Over deze onderwerpen verschijnt één keer per maand het tijdschrift Forum. De organisatie wil echter een actueler en interactiever blad kunnen brengen en heeft daarom gekozen om ook een tijdschrift voor tablets te lanceren. Forum voor de tablet komt dertig keer per jaar uit.

In het tablettijdschrift moeten net als in de papieren editie artikelen komen over ondernemen en politiek. De artikelen worden aangevuld met graphics, animaties, polls en video. Daar komt bij dat de content te bewaren en te delen via e-mail, Twitter en Facebook moet zijn. Het tijdschrift voor de tablet is gratis te downloaden in de App Store van Apple en Google Play van Google.

Dit artikel is geschreven door Customer Talk

Gerelateerde artikelen