De Ochtendspits3 aug '16 13:03Aangepast op 5 aug '16 13:03

3 augustus | KLM-vluchten, PostNL en camping-WiFi

Auteur: BNR Webredactie

KLM-vluchten kunnen vanavond vertraging ondervinden. Grondmedewerkers houden een werkonderbreking vanwege een conflict over de arbeidsvoorwaarden.

Van 19.30 uur tot 21.00 uur wordt er geen bagage in- of uitgeladen. Ook worden er geen vliegtuigen naar de startbaan geduwd. Bij incheckbalies wordt wel gewoon doorgewerkt.

Het is hommeles tussen de winkeliers met een PostNL-punt en PostNL zelf. PostNL heeft de vergoeding voor winkeliers eenzijdig verlaagd, waardoor het PostNL-punt in sommige gevallen zelfs geld kost. Vandaag staan de Vereniging van Postale en Bancaire Retailers en PostNL tegenover elkaar in de rechtbank. De branchevereniging beschuldigt PostNL ervan misbruik te maken van zijn machtspositie

Frustratie nummer één op Nederlandse campings: de WIFI-verbinding! Volgens branchevereniging Recron heeft meer dan de helft van de campings een dramatisch slechte verbinding. Verslaggever Nina van den Dungen ging de WIFI testen op camping de Norgerberg in Drenthe. Eigenaresse Susan van Rijswijk wordt er knettergek van: Haar WIFI-verbinding werkt niet zoals ze het zou willen.

Gerelateerde artikelen